Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Partials - RĂ©szben ember" by Dan Wells # Book PDF Kindle ePub Free

Partials - RĂ©szben ember

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Partials - RĂ©szben ember
  • Author : Dan Wells
  • Release Date : January 08, 2012
  • Genre: Science Fiction,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 6474 KB

Description

Az emberi faj a teljes megsemmisĂŒlĂ©s szĂ©lĂ©n ĂĄll, miutĂĄn a RĂ©szlegesekkel – az emberekhez megtĂ©vesztĂ©sig hasonlĂ­tĂł, ĂĄm mestersĂ©gesen elÔållĂ­tott szerves lĂ©nyekkel – folytatott hĂĄborĂș megtizedelte a nĂ©pessĂ©get. Az ott bevetett RM nevĂ» vĂ­rus nĂ©hĂĄny tĂ­zezerre redukĂĄlta a tĂșlĂ©lĂ”k szĂĄmĂĄt, akik Long Islanden rendezkedtek be, mĂ­g a RĂ©szlegesek rejtĂ©lyes mĂłdon visszavonultak. BĂĄrmikor lecsaphatnak Ășjra, de ennĂ©l is sĂŒrgetĂ”bb problĂ©ma, hogy egy Ă©vtizede nem szĂŒletett az RM-re immĂșnis csecsemĂ”. 


Kira, egy tizenhat Ă©ves orvostanhallgatĂł a sajĂĄt bĂ”rĂ©n tapasztalja meg, ahogy az RM miatt az emberisĂ©g maradĂ©ka lassan kipusztul, miközben a kötelezĂ” terhessĂ©gi törvĂ©ny a polgĂĄrhĂĄborĂș szĂ©lĂ©re sodorja Ă”ket. Kira nem hajlandĂł tĂ©tlenĂŒl nĂ©zni az esemĂ©nyeket, mindent elkövet, hogy megtalĂĄlja a vĂ­rus gyĂłgymĂłdjĂĄt. ErĂ”feszĂ­tĂ©sei közben döbben rĂĄ: mind az emberisĂ©g, mind a RĂ©szlegesek tĂșlĂ©lĂ©se azon mĂșlik, sikerĂŒl-e felfednie a kĂ©t faj közötti kapcsolatot – amelyet az emberisĂ©g vagy elfelejtett, vagy soha nem is tudott rĂłla. 


Dan Wells, a Nem vagyok sorozatgyilkos mĂ©ltĂĄn elismert szerzĂ”je izgalmas utazĂĄsra invitĂĄlja az olvasĂłt egy olyan vilĂĄgba, amelyben maga az emberi lĂ©t fogalma kĂ©rdĂ”jelezĂ”dik meg – ahol emberi mivoltunk egyben a legnagyobb hĂĄtrĂĄnyunk Ă©s egyetlen remĂ©nyĂŒnk a tĂșlĂ©lĂ©sre.


Free PDF Download "Partials - RĂ©szben ember" Online ePub Kindle